Intunex Oy

CxO Mentorin toimitusjohtaja Toni Hinkka valitsi xTunen

Johdon mentorointia ja organisaatioiden kehittämisen palveluja tarjoava CxO Mentor valitsi Intunexin kehittämän xTune-palvelun oman asiantuntijaverkostonsa osaamisen ketterään ja tehokkaaseen hyödyntämiseen. CxO Mentorin toimitusjohtaja Toni Hinkka on ollut tyytyväinen valintaan.

“Mentoreidemme ja heidän osaamisensa määrä kasvoi yli sen rajan, jota olisi pystynyt hallita exeleillä tai muistinvaraisesti. Ei ollut myöskään enää mahdollista, että kaikki myyjät tutustuisivat kaikkien mentoreiden osaamiseen erikseen.”

Perinteisesti vastaavat työkalut on suunniteltu palvelemaan lähinnä hallinnollisia näkökulmia. Intunexin kehittämä xTune on tarkoitettu verkostomaisesti toimivan asiantuntijaorganisaation jokaisen henkilön työkaluksi, jossa käytettävyys näkökulma on nostettu yhdeksi tärkeimmäksi tekijäksi.

“Kartoittamistamme välineistä ehdottomasti paras toiminnallisuus tarpeisiimme, käyttöliittymä on riittävän simppeli, jotta yksittäisen mentorin käyttöönottokynnys ei kasva liian suureksi.”

Myös Intunexin palveluasenne saa kiitosta.

“Olemme erityisen tyytyväisiä palvelun toimivuuteen ja yhteistoimintaan Intunexin avainhenkilöiden kanssa.”

xTune on työkalu joka on tarkoitettu erityisesti yli 150 hengen yritysten sisäiseen käyttöön. Isoimmat asiakkaat ovat usean tuhannen hengen pörssiyrityksiä. Toni Hinkka näkee, että myös pienemmät yritykset hyötyvät palvelusta.

“Suosittelen palvelua kaikille asiantuntijaorganisaatiolle joissa on heterogeenistä osaamista ja yli kymmenen henkilöä.”

Toni Hinkka on CxO Mentorin toimitusjohtaja. Hänellä on 13 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista. Tämän lisäksi hänellä on seitsemän vuoden kokemus opetusupseerin tehtävistä Puolustusvoimissa. Johtamiskokemusta Toni laskee keränneensä jo yli 23 vuoden ajalta.

CxO Mentor auttaa johtajia ja heidän organisaatioitaan menestymään. Jatkuvasti kasvavan mentorijoukkueensa avulla CxO Mentor auttaa hyvin erilaisissa tehtävissä ja organisaatioissa työskenteleviä ihmisiä, kuten toimitusjohtajia, kehitysjohtajia, myyntijohtajia, tietohallintojohtajia ja henkilöstöjohtajia.

Lisätietoja
http://www.cxomentor.fi/
http://www.intunex.fi/

Toimitusjohtaja, Janne Ruohisto, Intunex Oy
janne.ruohisto(a)intunex.fi
050-3572316

About Janne Ruohisto

Janne Ruohisto, M.Ed., is the CEO and founder of Intunex. His background is in human resource development and talent management with a broad experience in utilizing information technology. Janne has participated in developing several web-based applications and collaborative environments to support learning and professional development since 1999. He started Intunex in 2008 with a mission is to help people work smarter together.
Posted on Sep 28th, 2011 Uncategorized  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,

Comments are closed.

 Related Posts