Intunex Oy

Nerokas konsepti, hyvin toteutettu: xTune voitti Suomen eOppimiskeskuksen Paras yhteisösovellus -palkinnon

Intunexin xTune-yhteisösovellus on voittanut Suomen tärkeimmän interaktiivisen oppimisen palkinnon, eOppimiskeskuksen eEemeli-laatukilpailun pääsarjan.

eEemeli Award 2012 (best collaboration application)

“Well designed, visually motivating product that improves knowledge sharing and enables collaboration across organizational boundaries” – Jouni Backman, Member of the Finnish Parliament. Kuva: Antti Voutilainen.

– xTune-palvelussa toteutuu ajatus modernista talkootyöstä. Nerokas konsepti mahdollistaa joukkovoiman hyödyntämisen verkon keinoin. Helppokäyttöinen palvelu tarjoaa loistavan palvelun myös oman osaamisen esille tuomiseksi työyhteisössä. Hienosti toteutettu, visuaalisesti hauska toteutus parantaa yhteisön sisäistä tiedonkulkua ja mahdollistaa yhteistyön yli yksikkörajojen, sanoi e-Eemeli-kilpailun raadin puheenjohtaja, kansanedustaja Jouni Backman.

xTunen tavoite on auttaa ihmisiä jakamaan osaamista vuorovaikutuksen kautta. Kuka tahansa voi löytää henkilöt, jotka osaavat jotakin asiaa, tai ovat kiinnostuneita siitä, ja pyytää heiltä apua. Auttaminen tapahtuu yhteisöllisesti: idean, ongelman tai projektin ympärille muodostuu asiantuntijaparvi, joka työstää asiaa yhdessä eteenpäin.

– Palkinnon vastaanottaminen on todella kannustavaa ja olemme ylpeitä tästä tunnustuksesta. Suomi on saavuttanut globaalia tunnettuutta pelialalla, mutta meillä on yhtä suuria mahdollisuuksia oppimisen ja osaamisen kehittämisen alueella. Suomalaiset perinteet laadukkaassa koulutuksessa, talkoohengessä sekä it-alan osaamisessa sekä viestintäteknologiassa antavat vahvan pohjan alaan liittyvälle tuotekehitykselle, sanoo Intunexin toimitusjohtaja Janne Ruohisto.

Intunex on suomalainen Aalto yliopiston Start-Up Centeristä alkunsa saanut yritys, jolla on kolme osakasta.

xTune-palvelun kehittäminen alkoi 2009, nyt sillä on jo tuhansia käyttäjiä. xTune on pilvipalveluna toimiva organisaatioille, yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksullinen verkkosovellus.

–Palvelun hyödyntäjiin kuuluu äärimmäisen erilaisia tahoja, kuten Suomen suurin ammattikorkeakoulu Metropolia, kunnille ja kaupungeille henkilöstö- sekä taloushallinnon palveluita tarjoava Kunnan Taitoa, globaali it-alan yritys Cybercom ja vakiintuneita pörssiyrityksiä. Palvelu mahdollistaa uudenlaisen ongelmanratkaisun ja kehittää organisaatiokulttuuria yhteisöllisemmäksi.

eEemeli

Intunex won the most prestigious interactive learning award in Finland – eEemeli 2012: the best collaboration application.

Palkinto jaettiin nyt kymmenettä kertaa. Hämeenlinnan Aulangon ITK-päiville kokoontui jo 24. kertaa yhteensä 1500 opetusalan sekä interaktiivisen oppimisen ja digitaalisen median ammatilaista.

**
Tiedotteen tuottivat parviälyllä paluumatkan junamatkan aikana parasta parasta -sarjan samassa kilpailussa voittanut Senja Larsen sekä Ari Myllyvirta, Tommi Raikula, Oskari Niitamo, Annukka Blom sekä Janne Ruohisto.

Lisätietoja:
http://eoppimiskeskus.fi/eemeli
http://www.intunex.fi/

**

[Edit. xTune-nimi vaihtui Skillhiveksi 1.7.2014]

About Janne Ruohisto

Janne Ruohisto, M.Ed., is the CEO and founder of Intunex. His background is in human resource development and talent management with a broad experience in utilizing information technology. Janne has participated in developing several web-based applications and collaborative environments to support learning and professional development since 1999. He started Intunex in 2008 with a mission is to help people work smarter together.
Posted on Apr 20th, 2012 Uncategorized  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,

Comments are closed.

 Related Posts